Szolgáltatásaink

Amiben segíteni tudunk.
webweb-development

Webfejlesztés

Az attraktív, professzionális, felhasználóbarát weboldal kulcsfontosságú szerepet játszhat vállalkozásod beindításában, illetve bemutatásában. Ha nem vagy biztos benne, hogyan kezdj neki, mi segítünk. Szükség szerint végigvezetünk a fejlesztés minden lépésén a tervezéstől és a felépítéstől a fejlesztésig, karbantartásig.

Image

Tartalomkészítés

Optimális esetben egy weboldal figyelemfelkeltő és témába vágó üzenetet közvetít a látogató felé.  A tartalomnak úgy kell összhangban lennie a design és a funkcionális elemekkel, hogy vezesse a honlapunkra érkezett vendéget. Ha mindezt jól csináljuk bemutathatjuk neki a termékeinket/szolgáltatásainkat és vásárlásra ösztönözhetjük Ha fogalmad sincs, hogyan érheted ezt el bízd ránk a tartalom megírását is!

content
Image
reDesign

Weblap újratervezése

Úgy gondolod a régi weboldalad már nem elég jó? Korszerűbb és látványosabb honlapra vágysz? Segítünk, hogy letisztult, reszponzív, átlátható, emellett könnyen kezelhető weboldalad legyen.

Image

Hibajavítás

Keress minket bátran, ha problémád merült fel a weboldaladdal. Akár vírus-fertőzés áldozata lettél és vírus mentesítenéd a honlapod, vagy ha  már nem elérhető az a cég vagy szakember, aki korábban karbantartotta.

repair