Hogyan dolgozunk

A webfejlesztés lépései
Sok ügyfelünk érkezik olyan problémával hozzánk, hogy bár rendelkezik honlappal, de arról sem egy megkeresés, sem egy telefon nem érkezik soha, pedig ha beírja a keresőbe a cége nevét, kidobja első helyen...

Mint mindent, a weboldal készítési szakmát is lehet jól és rosszul csinálni. Mi azt gondoljuk, az első és legfontosabb cél, hogy az ügyfél tisztában legyen azzal, mire is kell neki a honlap és az hogyan működik, mi a célja vele és azt hogyan tudja majd mérni. Ha ezt a "webfejlesztő" nem tudja neki érthetően elmagyarázni, akkor azt valószínűleg ő maga sem tudja, így a kívánt végeredményt biztosan nem fogja elérni.

A weblap készítés összetett folyamat, több szakma átfogó ismerete szükséges hozzá, így egy szabadnapos rendszergazda valószínűleg nem fog megfelelő hatékonyságú weboldalt készíteni.


Nálunk a munka a következő lépésekben zajlik:
meet

Előzetes megbeszélés és tanácsadás

A honlappal megvalósítandó célok illetve célcsoport meghatározása, hatékony marketing eszközök kiválasztása.
Image

Weboldal tartalmának összeállítása

Rendelkezésre álló anyagok összegyűjtése, kiválogatása és rendszerezése, új tartalmi elemek (szöveg/kép/videó) készítése.
meet
Image
web_design

Weboldal struktúrájának megtervezése

A tartalmi elemek behelyezése egy drótváz modellbe, ahol megtervezzük azok helyét, funkcióit, a menüket és navigációs elemeket.
Image

Weboldal grafikai tervezése

A drótváz alapján a weboldal grafikai megjelenésének megtervezése (színek, betűk, ikonok és design elemek) 
meet
Image
design

Programozás, tartalomfeltöltés

Az elkészített grafikai terv és a tartalmi elemek segítségével “életre keltjük” a weboldalt.
Image

Publikálás, tesztelés, átadás

Az elkészült honlap élesítése, megfelelő technikai és keresőoptimalizálási beállítások elvégzése, felhasználók oktatása.

responsive
Image
Image

Keresőoptimalizálás, fizetett hirdetések

Az ügyfél pénztárcájához igazított online marketing tevékenységek kivitelezése (fizetett hirdetés, blogírás, email kampány).